J E U G D B I B H A M

De jeugdbib van Ham heeft net zoals elke andere openbare bibliotheek een breed aanbod, maar stimuleert via bijzondere projecten kinderen en jongeren in contact te treden met het allermooiste uit de wereld van de jeugdliteratuur.

maandag 7 maart 2011

Sleep-in the Beeb op 1 april

Je slaapzak uitrollen tussen de boekenrekken. Zaklamp in de aanslag. Een hele avond ondergedompeld worden in geheimzinnige verhalen…
Om de Jeugdboekenweek te vieren organiseert de bibliotheek van Ham een sleep-in voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De Sleep-in the Beeb begint al met het meeschrijven aan het geheimzinnige vervolgverhaal met schrijfster Aline Sax. Daarna duiken we in alle verborgen hoeken en kanten van de bib, waar verhalen worden voorgelezen: onder de trap, in de kelders of in de voorraadkamer met onafgewerkte boeken… Het wordt een ontdekkingstocht door de bib zoals je ze nog niet kende. ’s Avonds duiken we in onze slaapzak met een nachtverhaal.
Een avond vol verhalen, spel en geheimzinnigheid… Het zal pas in de laatste minuten van de dag zijn dat het licht zal uitgaan.
Inschrijven kan via ham@bibliotheek.be of 013 61 10 60

Geen opmerkingen:

Een reactie posten