J E U G D B I B H A M

De jeugdbib van Ham heeft net zoals elke andere openbare bibliotheek een breed aanbod, maar stimuleert via bijzondere projecten kinderen en jongeren in contact te treden met het allermooiste uit de wereld van de jeugdliteratuur.

zondag 5 december 2010

Appelmoes met Klaas Verplancke

Ons land heeft een enorm sterke lichting illustratoren die men ons tot ver in het buitenland benijdt. Een van de vaandeldragers is ongetwijfeld Klaas Verplancke. Donderdag 9 december is Klaas bij ons te gast. Hij zette speciaal voor de bib van Ham een vertelvoorstelling in elkaar. Begeleid door een muzikant vertelt hij uit zijn nieuwste boek Appelmoes terwijl hij live tekent. Maar ook zijn andere boeken passeren de revue. Verhaal, tekeningen en muziek: genoeg elementen die garant zullen staan voor een heel bijzondere ontmoeting met deze illustrator.

De voorstelling is bedoeld voor klassen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar. Voor klassen zit de voorstelling vol, maar individuele bezoekers kunnen wel nog aansluiten. Even bellen of mailen volstaat (013 61 10 60 of ham@bibliotheek.be).

Donderdag 9 december, gemeenschapshuis De Zille.
Voorstellingen om 10.30 uur, om 13.15 uur en om 14.30 uur (duur: 40 minuten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten